torsdag 28 april 2011

Fina recensioner för Blue Light Yokohama



I dagens CITY Stockholm recenseras Blue Light Yokohama. Bra recensioner men av mig får dom 5 stjärnor. Japansk mat när den är som bäst. Spider roll, say no more say no more!

måndag 25 april 2011

UK House - from Grand designs




Bloggandet har uteblivit. Ingen inspiration...
Men här ett hus från Kent i England från arkitekten Eldridge Smerin. Har också visats på "Grand designs".
Trots Prince Charles inställning om modern arkitektur med försök att till och med stoppa/påverka stadsarkitekter att inte bygga modernt, så byggs det en hel del snyggt ultramodernt i England! Om inte märks det i det bästa tv-programmet som sänds "Grand designs"!

lördag 2 april 2011

Älskade IKEA

Dagbädden August - en framtida IKEA klassiker?
Det var för denna som jag åkte till IKEA... Eller - den var faktiskt slut i Barkarby och skulle inte återkomma. Inte heller i Kungens kurva. Besviken! Fick dock reda på att den fanns kvar i Uppsala och eftersom jag just igår hade tid, så drog jag faktiskt till Uppsala. Galet, men jag fick min Vågö!
Den här har jag faktiskt inte sett LIVE men i katalogen ser den snygg ut!
ReidarstolenNågot helt nytt för mig, men IKEA har något riktigt snygga skinnsoffor varav den här från Stockholmsserien är snyggast?! Lite danskt femtiotal.

Lite japanskinspirerad. PS-serien
snyggt sidobord till soffan
oh så fint vitrinskåp. svart eller trä, vilket är snyggast? känns som en mid century modern lampa a´la Greta Grossman


Avlastningsbordet ur Stockholmsserien som är så snyggt! Karl-Johanssvampen ur PS sortimentet. Vill ha som sängbord så småningom.



Snyggt smalt skrivbord!

Spenderade en lång stund på IKEA helt för mig själv igår. Underbart! Skulle köpa "Vågö" till balkongen. Deras Stockholmsserie är underbar och allting i PS-kollektionen likaså. Hade kunnat handla mycket om det bara gått...


Några av mina favoriter ovan!