tisdag 8 december 2009

Så damp det ner en Lenox igen

Årets gåva
Tyvärr så gjorde sig Tom av med den här vackra granen vid vår flytt. Det är lite trist...Den är ju så galen så att den blir helt underbar.

Vi har ju några fantastiskt fina vänner i USA men med mycket annorlunda smak (det var snällt sagt!) från oss. År efter år får vi den ena gåvan värre än den andra...Trots att vi spenderat många middagar med varandra i varandras hem, så verkar de inte alls ha klurat ut att vår smak ett dugg! Nu bor vi långt ifrån varandra, så gåvan i är var lite mindre och lite plattare -tack o lov!

Årets julklapp är en christmas tree ornament med våra namn på! Naturligtvis från märket Lenox - det brukar vara från detta märke som verkar vara mycket älskat i USA.
Ett år fick vi en teservis i form av en cirkuskarusell - jag tror det var det osmakligaste... Sedan har det varit en fin gran med våra namn... och den finns fortfarande kvar till försäljning om man besöker Lenox hemsida!
Men men, det är tanken som räknas!!!

1 kommentar:

Annika sa...

Oh, vad kul med en Lenox till! Och den är ju faktiskt lättare att placera än de andra grejerna. Teservisen och granen var båda fantastiska tack vare att de var nästan lite groteska, om jag vågar mig på att säga så! Vet inte om jag sagt det, men vi fick ett par ljusstakar från Lenox när vi gifte oss (av ett amerikanskt par).